Søk i arkivet

Markedsføring

Markedsføring

 

Vil du kjøpe bilder, video eller artikler til bruk på hjemmeside, reklametrykk eller i media?

Da kan vi hjelpe deg. Vi kan levere innholdet som trekker kundene til din hjemmeside, og legger merke til din Facebook-kampanje. Vår ekspertise er å kommunisere med båtfolket.

Norsk Maritimt Forlag har titusener av bilder av båtliv, seiling, båter og skjærgårdsidyll tatt av flere av Norges beste fotografer på området. Vi kan også by på tusenvis av artikler om båter, seiling, havner og farvann, navigasjon og sjømannskap og kystkultur. Kjøp bilder fra båtlivet her.

Artikler

Vil du styrke innholdet på din hjemmeside eller lage fine brosjyrer eller kundemagasiner?

Vi kan levere digitale bilder og artikler i PDF-format til bruk i særtrykk,  på hjemmesider for bedrifter, eller til bruk i brosjyrer eller artikler. Vi kan også hjelpe til med kundemagasiner. Blant våre oppdrag er Storbåtmesse-magasinet for Leangbukta Maritime Senter.
Du kan enkelt søke opp artikler som har stått på trykk i magasinene Båtliv her,  i Seilas her og i SEILmagasinet her. Husk at prisen for kommersiell bruk av artikler er en annen enn til privat bruk (egen lesing).

Vi tilbyr også å lage og presentere annonsørinnhold i våre publikasjoner samt i sosiale medier. Artiklene kan inneholde tekst, bilder, video og 360 graders presentasjoner.

Se eksempler på annonsørinnhold her

Video

Vil du nå ut til båtfolket med video gjennom egne nettsider, Youtube eller Facebook?

Da kan vi hjelpe deg. Levende bilder gjør båtlivet levende for folk, og gir næring til båtdrømmene.

Redaksjonen lager filmer fra prøvekjøringer, båtutstillinger, regattaer og reportasjer fra båtlivet langs kysten. Annonsørene kan nyte godt av video i sin markedsføring. Vi kan også lage video på oppdrag fra våre annonsører til bruk på deres egne nettsider eller facebooksider. Se Seilmagasinets YouTube kanal her.

Video laget for Panvulk

 

360 graders opptak

Vil du ha flere fornøyde besøkende på din nettside?

Virtual Reality kalles de nye bildene og videoene som gir 360 graders visning. Formatet egner seg ypperlig til presentasjon av båter. Vi har allerede fått flere oppdrag på 360 presentasjoner av båter fra bransjen. Vi leverer denne tjenesten som betalt oppdrag. Vi leverer denne tjenesten som betalt oppdrag. Du kan bestille foto og video, og vi kan også stille med drone. (Inkluderer script for å legge 360 på din hjemmeside).

Eksempel: se deg rundt med 360-visning. Klikk de røde punktene for å bevege deg fra bilde til bilde.

360-innhold laget for Heitmann Marin AS

Nett-event

Vil du være synlig i forbindelse med utstillinger, regattaer eller events?

I Norsk Maritimt Forlag AS kan vi hjelpe deg med å lage film, og nå ut med filmen til båtfolket. Ta kontakt med vår salgsavdeling for å få mer informasjon om priser og muligheter med film på våre nettsider. Se også informasjon for nett.

Priser, pressebruk

  Pris
Standard bilde (per bruk) 1 200
Bilde, forside- eller helsideoppslag 2 000
Video 3 000
Artikler (tester, reportasjer etc) 2 000 - 6 000
Husk at prisen for kommersiell bruk av bilder er en annen enn til privat bruk (egen lesing). Alle priser oppgitt uten mva.

 

Priser, reklamebruk

  Pris
Bilde, standard brosjyre/annonse 2 000
Bilde, forside- eller oppslag 3 000
Bilde 360-grader 3 000
Video 6 000
Video 360-grader 7 000
Artikler, særtrykk 4 000
Artikler, digitalt særtrykk 4 000
Alle priser oppgitt uten mva.

 

Priser, internettbruk

  Pris
Bilde, hjemmeside/nettside 800
Bilde, digital videresending
(vedlegg pressemeldinger etc)
2 500
Artikler i PDF-format (tester, reportasjer etc.) 4 000
Alle priser oppgitt uten mva.

 

Priser, privat bruk

  Pris
Bilde fra 149
Artikler i PDF-format (tester, reportasjer etc.) 50
Alle priser oppgitt inklusive mva.

Betingelser

All opphavsrett tilhører Norsk Maritimt Forlag A/S i henhold til Åndsverksloven. Prisene gjelder artikler, bilder og video fra arkiv. Oppdrag må avtales særskilt. Kjøp av PDF til profesjonell bruk omfatter kun avtalt bruk. PDF-en kan ikke videresendes, kopieres eller brukes i andre sammenhenger enn avtalt. Ved bruk må det opplyses om hvilket magasin PDF-en er fra og at copyright tilhører magasinet. 

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss på epost eller telefon 66 76 49 50.

Gå til toppen