Søk i arkivet

Seilmagasinets helgeportrettFår sentral rolle i SailGP

Seilmakeren Bror With skal kjøre RIBen for det danske SailGP laget og blir sentral i kommunikasjon mellom seilere og trener.

Bror With er 3. generasjon i With Marine som ble startet av besteforeldrene Ellen og Ole With. Idag derives firmaet av faren, Christien With og nå får tredje generasjon inspirasjon og kunnskaper til å videreutvikle det tradisjonsrike seilloftet til fortsatt å henge med i internasjonal utvikling.

Bror With som til daglig er knyttet til seilloftet i Leangbukta, fikk permisjon til å jobbe sammen med det landbaserte mannskapet til det svenske Artemis laget under de siste America's seilasene på Bermuda. Kunnskapene og omdømme fra denne jobben førte til at han sent på fjoråret ble hentet inn til det danske SailGP laget. Nå er han hjemme på et kort opphold etter å ha vær med laget under trening på New Zealand. I begynnelsen av februar drar han til Sydney der han skal pakke ut og sette sammen den danske båten til de første seilasene i årets SAILGP regatta i februar. 

I denne Podcasten forteller With om livet med det danske laget og om hvordan hans erfaringer med 50 foterne på foiler kan komme norske seilere til gode.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen