Søk i arkivet

Båtfolk

Siren Sundby i Kronprinsmiddag

Til en forestående temakveld har kronprinsparet invitert en rekke toppidrettsutøvere til middag. Blant de 22 toppene finnes også Siren Sundby, selv om hun har lagt opp som topputøver.

Kongens første 5,5 m på Hamburgmessen

Å restaurere en gammel kongebåt er ekstra stas, selvsagt. I år er Kong Haralds første 5.5. meter som ny igjen i Tyskland. Båten var en av attraksjonene på årets store båtmesse, Hanseboot i Hamburg.

Stem på århundrets seiler

Som endel av Seilas’ 100 års feiring skal bladets lesere kåre århundrets norske seiler fra perioden 1906-2006.

Er din seilforening den mest populære?

Mellom 4. og 17.november kan du stemme på den idrettsklubben eller foreningen som står deg nærmest, og samtidig konkurrere om pengepremier til klubben.

Langturforedrag i Bodø

Er du i nærheten av Bodø og drømmer om langtur? Da bør du ta turen innom Molostua i dag og neste tirsdag for å høre langsturseilere  fortelle sine historier.

25 bøker på fire år

I løpet av de siste fire årene har Flyt forlag gitt ut 25 bøker om seiling. Forlagets bøker omfatter alt fra historiske oppdagelser og bragder til langturseilerenes egne tips og råd til andre som leker med tanken på å dra på langtur.

Tufte seiler Færder'n - på TV torsdag

TV Norge viser seiling, eller kan vi kalle det seiling, når Tuftegjengen legger up på Færdeseilasen 2006? KNS holder åpent hus med storskjerm eller du kan følge den populære gjengen fra din egen sofa imorgen kveld

Odd Børretzen skadet i båten

Den 79 år gamle båtelskeren og visesangeren har falt i båten og skadet seg i ryggen og armen.

Hallberg-Rassy treff på Hankø

14 båter stilte da Pollen Maritime AS inviterte Hallberg-Rassy eiere og Hallberg- Rassy klubbens medlemmer til treff på Hankø Yacht Club i helgen.

Karl Otto Book gjør vestlending av seg

Fra 1. september 2006 går seilmaker Karl Otto Book inn i en ny stilling i den norske Elvström Sobstad ”familien”. Fra denne dato vil han styrke Seilmaker Iversen’s stab i Bergen. Hovedoppgaver blir salg av seil & rigg, samt service innenfor disse områdene.

Märtha ingen seilerprinsesse

I et program på Sveriges Radio P1 forteller Prinsesse Märtha hvorfor hun ikke har arvet farens interesse for seiling.

Blinde Barbara styrer skuta

Jeg hadde aldri drømt om å kunne styre en slik skute, smiler blinde Barbara. Den unge kvinnen har seilt på havet for første gang. Det har gitt mersmak.

Spreke 67 åringer

To legender i soloseiling, Sir Robin Knox-Johnston og Tony Bullimore, begge 67 år gamle, tar ekstreme utfordringer når andre går inn i pensjonisttilværelsen

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen