Søk i arkivet

Båtfolk

Ukens tips fra seilerboka

Nå er det tid for turseiling! Den mest populære formen for seiling her i landet er turseiling langs kysten. Norges seilforbund gir deg ukens seilertips i samarbeid med Seilerboka.

Bestikket: En seilas i oldtiden

Jeg har vært på en annerledes seiltur. Jeg har seilt på Nilen. Jeg har seilt på vannveien som la grunnlaget for en av verdens eldste sivilisasjoner, kjennetegnet ved faraoenes pyramider, tem- pler og hieroglyfer. Jeg har – for å bruke en klisjé – foretatt meg noe som hører til de hundre ting du bør gjøre før du dør. Å seile med en feluka på Nilen er som å ferdes i en tidsmaskin, tilbake til klassisk oldtid.

Se 14-åring knuse «Norsteam»

Vidar parkerer Ventelo Norsteam etter runding Slemmestad i Færder'n. Se film

Seilglede i regn

Vi får flotte bilder av seilglede i regnværet. Send mms til 2077og bli sett i Færder'n.

Vinn kamera i Færder'n

Send mms-bilde til Seilas.no fra årets Færderseilas og bli med i trekningen av et nytt digitalkamera samt andre fine premier.

Kjempesjanse til å seile «Carmen»

Har du lyst til å seile den vakre 8-meteren, har du muligheten i sommer.

Andhøy gir På Kanten-prisen til de etterlatte

Etter å ha mottatt «På Kanten»-prisen tok Jarle Andhøy med seg festivalprisen til Larvik, der den går videre til det etterlattes familier i forbindelse med lanseringen av det nye prosjektet «Rabalder».

Fleksibel båtmegler

Denne morsomme animasjonsvideoen viser båtmegleren som har sine prinsipper, men som likevel er villig til å strekke seg når det kommer til den neste forretningen.

Europa protester mot norsk båttoll

De særnorske toll- og avgiftsbestemelsene som har gjort det umulig for utenlandske turseilere å legge båten i opplag i Norge har vakt oppsikt. Nå har den euopeiske båtunionen EBA skrevet brev til Stoltenberg.

Jeanneauklubben har intervjuet «Mange» Olsson

Magnus «Mange» Olsoon har seilt jorden rundt seks ganger, har deltatt i America's Cup og er en av Skandinavias mest populære seilere. Her kan du lese Jeanneauklubbens intervju med ham.

Siren røyk ut

Siren Sundby tok en tøff sjanse da hun utfordret Trine Haltvik til nattduell i Mesternes Mester. Det straffet seg.

Malvik og Stjørdal Seilforening stiftet

Det gror i seil Norge og med våren så en ny seilforening dagens lys i Trøndelag.

Fredagsfilm med Branson, Winslett and Robinson

Da OL vinner og TV vertinne Shirley Robertson kom seg ombord Virgin-sjefen Richard Bransons katamaran sammen med den Oscar vinnende skuespilleren Kate Winslett på de britiske jomfruøyene, var dette resultatet:

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen