Søk i arkivet

Båtfolk

«Berserk» sendt ut nødmelding

Jarle Andhøys båt har sendt ut nødmelding fra Sørishavet.

Fire seilere myrdet av sjørøvere

De fire amerikanerne om bord på seilbåten «Quest», deltaker i Blue Water Rally er myrdet på brutalt vis av somaliske sjørøvere.

Lette og brede seilbåter tryggest

Andraz Mihelin hold foredrag om sikkerhet, og mener at moderne regattabåter er best på havet. Seilbåtprodusentene henger ikke med.

Nytt spørsmål til justisministeren

Til tross for alle protestene mot UDIs utlendingsforskrift som krever at alle utlendinger må søke om seilingstillatelse for å anløpe norske havner, er det ennå ikke skjedd noe som tyder på at reglene blir endret.

Mange innspill til Seilforbundet

Før innlveringsfristen for innspill til NSF ultøp er det kommet mange spennende innspill som nå skal evalueres før Seiltinget.

Asker Seilforening på formannsjakt

Foreningens populære frk. formann, Siri Gjerdrum gir seg etter kommende årsmøte, og nå leter valgkomiten med lys og lykte etter hennes etterfølger.

Buddy Melges - hvordan seile quicklier

81 år gamle Buddy Melges, «The Wizard of Zenda» intervjues her av Harkens Bill Goggins om hvordan han ble en av verdens beste seilere.

Synkronsvømming for eldre

Det er ikke for sent å ta opp synkronsvømming. Det er denne videoen et godt eksempel på.

Ut av skapet som seiler

Den ene familien var ferdig med å bo i motorbåt, og ville ha seilbåt. I den andre familien måtte den seilfrelste pappaen vike for kone og barns ønske om motorbåt. Løsningen ble å bytte båter.

Vil anmelde tollsjef

Den svenske seileren Kjell Olsson vurderer å anmelde tollsjefen i Mo i Rana, om han ikke får ettergitt avgiftskrav på en kvart million svenske kroner.

Kroatisk suksess-trener – Velg de riktige seilerne, start tidlig og tren hver dag.

Jozo Jakelic står i spissen for et prosjekt som i dag klekker ut mange av verdens beste Laser-seilere. Hva er det han kan, som nordmennene ikke får til?

Ett års eventyr venter fire aktive ungdommer Farvel Norge!

31. juli kastet de loss. Kursen ble satt sørover mot ytterpunktene for ferden; Kapp Verde og Brasil. Ett år skal de være borte. Erfaringen i båt er blandet, men forventningene er store. Båten er middelet som skal gi dem eventyret på stedene de besøke.

Mike Golding om å seile jorden rundt alene Nummer én: Lidenskap

Britiske Mike Golding er en av de helt store i den mest ekstreme del av seilsporten: Soloseiling jorden rundt. Vi fulgte ham en hel dag på jobben, og fikk en prat om hva som skal til.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen