Søk i arkivet

Vår virksomhet

Morten Jensen

 

Norsk Maritimt Forlag AS er et uavhengig nisjeforlag som har spesialisert seg på litteratur for båtfolk. Vi utgir Norges to ledende magasiner for motorbåtfolk og seilere: SEILmagasinet og Båtliv, samt Båtguiden og flere maritime bøker.

Norsk Maritimt Forlag AS står bak nettsidene batliv.no, seilmagasinet.no, havna.com, og batguiden.no.

Se oversikt over ansatte her

Størst på båt

Ingen når så mange båtinteresserte nordmenn som Norsk Maritimt Forlag AS. Magasinene Båtliv og SEILmagasinet samt Båtguiden har tilsammen over 300 000 lesere, ifølge lesertall fra TNS Gallup. Dette er svært ressursterke lesere som dyrker båtlivet på fritiden. Tre av fire lesere har ledende stillinger, og du finner mange av dem innen bransjene IT og telekom, industri, olje og energi og bank og finans.

Størst på nett

Norsk Maritimt Forlag AS når gjennom nettsidene havna.com, batliv.no, seilmagasinet.no og batguiden.no mer enn én million unike brukere hvert år. I 2008 innledet vi samarbeid med VG NETT. Hver måned blir de fem nettsidene samlet besøkt av ca. en kvart million nordmenn. I 2015 relanserte vi responsive nettsider med moderne design og landets største artikkelbase for båtinteresserte.

Vår visjon er å være «båtfolkets beste venn».

Print og nett

Norsk Maritimt Forlag AS omsetter for rundt 17 millioner kroner og har i mange år hatt god lønnsomhet i et krevende mediemarked. Våre inntekter skriver seg tradisjonelt fra annonser, abonnement og løssalg av magasiner, nettsider og bøker. De senere årene er digitale inntekter blitt stadig viktigere, og vi har blant annet utviklet Sail Race System som påmeldings- og publiseringstjeneste for regatta-Norge.

Våre viktigste produkter er Båtliv og SEILmagasinet, samt Båtguiden og Havna.com. Vi er ledende på informasjon og underholdning for båtfolk i Norge. Vi tilbyr våre annonsører hjelp til markedsføring og kommunikasjon.

Vi vil inspirere folk til å velge båtlivet, og hjelpe båtbransjen med å vise frem sine produkter. Våre firmaverdier er Profesjonell, Sporty og Inkluderende. Norsk Maritimt Forlag AS har 8 faste medarbeidere og flere frilansere.

Ansvarlig utgiver i Norsk Maritimt Forlag AS er Ole Henrik Nissen-Lie. Styreformann er Erik Nord.

Liste med undersider

 

Gå til toppen